2017. február 6., hétfő

Jól kezdődik...

Helló!

Épp az egyik infó órám zajlik, én meg itthon ülök. Na, de kezdem az elejéről...
Reggel 9-kor felkeltem, megreggeliztem, rendbe szedtem magam, csináltam magamnak 2 szenyót, elpakoltam és időben elindultam. (Ami ritka, mert általában mindig késésben vagyok, de utána annyira rohanok, hogy csak azt veszem észre, hogy 10 perccel hamarabb érkeztem... xD Just Kykky...)
Kényelmes tempóban elértem a vasút állomásra és 10:6-kor már a jegykiadónál voltam. Bérletet akartam venni, de a csávó közölte, hogy nem tud visszaadni. Reggel direkt kitettem a pénztárcámból az ezresem, hogy ne legyen nálam olyan sok pénz, erre meg most foghattam a fejem, hogy hogy lehettem ekkora hülye... Szóval a bérletvétel meghiúsult és már 10:15 volt,a vonat 5 perc múlva jött.
Hívtam anyát, hogy mégis mi a francot csináljak, erre eszembe juttatta, hogy van bankkártyám is...
Gyorsan visszamentem és kértem egy diák jegyet, mert az csak 600 Ft. Persze a PayPassolást nem fogadta el a gép, valahogy nem akart összejönni a fizetés.
A csávó felajánlotta, hogy ír nekem vmi üres jegyet, de mire azt kitöltötte volna,addigra a vonat már rég elment volna. Meg aztán oda kellett volna adnom a pénzt és elvileg 3 napon belül visszaküldték volna.... Ahha...
Végül addig kínlódtunk, hogy a vonat megérkezett és nélkülem ment tovább. A fickó azt mondta, hogy szálljak fel... Persze, miatta büntessenek meg 8000 Ft-ra... Hogyne! Többe került volna, mint a havi bérletem... -.-"
Szóval fogtam magam és haza battyogtam, mert a következő vonat csak egy óra múlva jött volna és addigra már az órám fele le is ment volna.

Jól kezdődött a második félévem. Mintha az élet is azt akarná, hogy ne ide járjak. Együtt tudok vele érezni, én is utálom ezt a sulit. Talán általánosban utáltam ennyire iskolába járni. :"D
És olyan sok van még hátra... Muszáj leszek valahogy túlélni ezt az 5 évet. Kérdés az, hogy ha az ember ennyire nem szereti azt amit csinál, akkor mi értelme van és mennyire megy majd rá az egészségem és a kedvem...? ._.


Üdv: egy suligyűlölő Shinigami.

U.i.: Ezt a Love Stage c. animéből screenshotoltam xDD Én is így érzek. :"D


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése